توصيه :

  • کاهش مصرف چربی در رژيم غذايی.
  • استفاده از چربی های اشباع شده به جای چربی های غير اشباع چند زنجيره ای.

چربی های غير اشباع چند زنجيره ای مانند: روغن آفتابگردان، ذرت، گلرنگ، سويا، دانه های روغنی و مارگارين (که در پيشگيری از چربی خون، بيماری های قلبی-عروقی و سرطان سینه نقش دارند).

چربی های اشباع شده مانند: آب خورشت، آب مرغ، کره حيوانی، دنبه، خامه، سس ها و روغن نارگيل (که برای هر نوع توموری در بدن خطرناک هستند).

به گزارش گروه کوه نوردی کلکچال به نقل از فدراسیون پزشکی ورزشی؛ توجه داشته باشيد که رژيم غذايی بايد کم چربی باشد ولی همان مقدار چربی هم بهتر است هم از چربی های غير اشباع بلند زنجيره باشند.

 

توصيه های لازم:

  •    از روش های طبخ بدون چربی استفاده کنيد. (کباب کردن، پختن و جوشاندن بجای سرخ کردن)
  •    چربی های قابل مشاهده روی گوشت قرمز و پوست ماکيان (مرغ، اردک و ...) را جدا کنيد.
  •    بجای روغن زياد و سس های چرب در غذا از افزودنی های گياهی، ادويه جات گياهی، گوجه فرنگی يا آب ليمو استفاده کنيد.

 

نویسنده: سرکار خانم دکتر الهام قناعت پیشه - نایب رییس هیئت پزشکی ورزشی استان مرکزی

با سپاس فراوان - گروه کوه نوردی کلکچال - www.kolakchal.ir - www.kolakchal.com

منبع : گروه کوه نوردی کلکچال |پیشگیری از سرطان سینه در بانوان - بخش 3
برچسب ها : چربی ,اشباع ,کنيد ,روغن ,زنجيره ,استفاده ,استفاده کنيد ,نوردی کلکچال ,سرطان سینه ,رژيم غذايی